sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Haapsalun huoneiston 3h+ keittiö (54m2) tiedot

TIEDUSTELE 400 EUR/VIIKKO

puh 0500-440971 /carinas.home@hotmail.com

KYSY VAPAITA VIIKKOJA KESÄKSI !



Haapsalun huoneisto sijaitsee rauhallisella Kalda kadulla, Öhtukallas rantatien varressa. Huoneiston ikkunoista on maisema merelle. Huoneisto on 2;ssa kerroksessa. Alue on rauhallista Haapsalun keskustaa. Huoneistoon kuuluu olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä erillinen WC ja kylpyhuone (54m2). Lisäksi käytettävissä on lukittava autotalli.
Tulet viihtymään Öhtukallaksen huoneistossa kuin kotonasi. Meren rannalla voit nauttia kesästä ja samalla keskikaupungin palveluista, mitkä harvoin ovat saatavissa samassa paketissa.





Asunnossa mahtuu yöpymään 6 henkeä. Isossa makuuhuoneessa on 2 hengen parisänky, pienessä huoneessa on tukeva kerrossänky 2:lle. Olohuoneessa on avattava sohva. Huoneiston vuokraan sisältyy autotalli, talon alakerrassa.

Muu varustus: mikro, liesi, kahvin- ja teenkeitin, astianpesukone, jääkaappi, TV,-video.



Autotallissa on käytettävissä polkupyöriä, aikuisille ja lapsille. Ajanvietteenä on elokuvia, lehtiä, pelejä ja kirjoja.




Siivous; Siivouksesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Liinavaatteet; Asunnolla on peitot ja tyynyt 6:lle hengelle. Lakanat ja pyyhkeet on tuotava itse mukana (huoneistossa on varalla liinavaatteita bussilla matkustaville ja pyöräilijöille). Koska asumme itse Suomessa, on näin jouduttu järjestelemään.

Avaimet; avaimet lähetetään postitse vuokraajalle jo Suomessa, hyvissä ajoin. Mukana lähetämme palautuskuoren, jossa avaimet voi palauttaa Suomessa.

Ajo-ohjeet ja kartat ; avainten mukana lähetämme tarkemmat osoitetiedot, asunnon ohjeet ja kartat, jotka voitte ottaa mukaanne Viroon. Myös tältä web-sivultamme löytyy karttoja.

Vuokran suorittaminen; kesäkuussa lähetämme kaikille sitovat varaus-ilmoitukset e.mailina. Ilmoituksessa on mainittuna sovittu vuokra, ja tilinumero, jolle se maksetaan.


Ikkunan talvimaisema

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne sähköpostitse ; e.mail; carinas.home@hotmail.com